مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

893
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

555
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb)

صفحات

 صفحه شروع 54 | صفحه پایان 61

چکیده

 انتشار وسیع آنتیموان در محیط زیست ناشی از فرایندهای طبیعی و فعالیت های انسانی می باشد. آنتیموان فلزی سنگین و سمی برای گیاهان, جانوران و انسان می باشد. به منظور بررسی تاثیر غلظت های مختلف آنتیموان بر فعالیت های رشد و نمو گیاه هندوانه, آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. گیاهچه های هندوانه در محیط کشت هیدروپونیک حاوی غلظت های مختلف آنتیموان (0, 0.25, 0.5, 0.75, 1, 1.5, 2, 3, 4, 6 و 8 میلی گرم در لیتر) قرار گرفتند. بعد از چهار هفته نمونه های مورد نظر از بافت های برگ و ریشه گیاهان برداشت شده و جهت سنجش پارامترهای بیوشیمیایی و مورفولوژیکی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان دادند با افزایش غلظت آنتیموان درمحلول غذایی, کاهش غلظت کلروفیل و پارامترهای رشد در نمونه های مورد بررسی معنی دار بود (P<0.05) همچنین محتوای پرولین ریشه و بخش هوایی, با افزایش غلظت آنتیموان, به طور معنی داری افزایش یافت. افزایش غلظت آنتیموان در محیط کشت, موجب افزایش قابل توجه آنتیموان ریشه و بخش هوایی شد که این انباشت در ریشه ها بسیار بیشتر از بخش هوایی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عراقی شهری، مریم سادات، لاهوتی، مهرداد، قاسم زاده، فرشته، و اجتهادی، حمید. (1393). بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 28(1)، 54-61. SID. https://sid.ir/paper/142422/fa

    Vancouver: کپی

    عراقی شهری مریم سادات، لاهوتی مهرداد، قاسم زاده فرشته، اجتهادی حمید. بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1393؛28(1):54-61. Available from: https://sid.ir/paper/142422/fa

    IEEE: کپی

    مریم سادات عراقی شهری، مهرداد لاهوتی، فرشته قاسم زاده، و حمید اجتهادی، “بررسی اثر غلظت های مختلف آنتیموان بر برخی شاخص های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی گیاه هندوانه (.Citrullus lanatus Thunb)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 28، no. 1، pp. 54–61، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142422/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button