APA:
کپینجاتی زاده، صبا، ملک زاده شفارودی، سعید، آستارایی، علیرضا، و مشتاقی، نسرین. (1397). تأثیر نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، 32(3 )، 419-427. SID. https://sid.ir/paper/142484/fa
Vancouver:
کپینجاتی زاده صبا، ملک زاده شفارودی سعید، آستارایی علیرضا، مشتاقی نسرین. تأثیر نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea). علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)[Internet]. 1397؛32(3 ):419-427. Available from: https://sid.ir/paper/142484/fa
IEEE:
کپیصبا نجاتی زاده، سعید ملک زاده شفارودی، علیرضا آستارایی، و نسرین مشتاقی، “تأثیر نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم و EDTA بر برخی عناصر غذایی و خصوصیات رشدی گیاه اسفناج (Spinacea oleracea)،” علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)، vol. 32، no. 3 ، pp. 419–427، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/142484/fa