APA:
کپیغلامحسین پور، علی، الهی، محمد، وریدی، محمدجواد، و شهیدی، فخری. (1387). بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/143516/fa
Vancouver:
کپیغلامحسین پور علی، الهی محمد، وریدی محمدجواد، شهیدی فخری. بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/143516/fa
IEEE:
کپیعلی غلامحسین پور، محمد الهی، محمدجواد وریدی، و فخری شهیدی، “بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن
،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 23–35، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143516/fa