APA:
کپیحسینی، فرشته، حبیبی نجفی، محمدباقر، و صداقت، ناصر. (1387). بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/143518/fa
Vancouver:
کپیحسینی فرشته، حبیبی نجفی محمدباقر، صداقت ناصر. بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/143518/fa
IEEE:
کپیفرشته حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی، و ناصر صداقت، “بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 1–9، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143518/fa