APA:
کپیبهرام پرور، مریم، حدادخداپرست، محمدحسین، و محمدامینی، اسعد. (1387). بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 4(1 (نیمه اول))، 37-47. SID. https://sid.ir/paper/143522/fa
Vancouver:
کپیبهرام پرور مریم، حدادخداپرست محمدحسین، محمدامینی اسعد. بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛4(1 (نیمه اول)):37-47. Available from: https://sid.ir/paper/143522/fa
IEEE:
کپیمریم بهرام پرور، محمدحسین حدادخداپرست، و اسعد محمدامینی، “بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 1 (نیمه اول)، pp. 37–47، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143522/fa