APA:
کپیبرزگری، میلاد، رفتنی امیری، زینب، محمدزاده میلانی، جعفر، و معتمدزادگان، علی. (1392). بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 2(4)، 381-392. SID. https://sid.ir/paper/233923/fa
Vancouver:
کپیبرزگری میلاد، رفتنی امیری زینب، محمدزاده میلانی جعفر، معتمدزادگان علی. بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1392؛2(4):381-392. Available from: https://sid.ir/paper/233923/fa
IEEE:
کپیمیلاد برزگری، زینب رفتنی امیری، جعفر محمدزاده میلانی، و علی معتمدزادگان، “بررسی تاثیر جایگزینی کربوکسی متیل سلولز با صمغ فارسی بر خواص کیفی سس مایونز،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 2، no. 4، pp. 381–392، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233923/fa