APA:
کپیمیرزائی، سیده مرضیه، و محمدی ثانی، علی. (1395). بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(54)، 95-104. SID. https://sid.ir/paper/72383/fa
Vancouver:
کپیمیرزائی سیده مرضیه، محمدی ثانی علی. بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(54):95-104. Available from: https://sid.ir/paper/72383/fa
IEEE:
کپیسیده مرضیه میرزائی، و علی محمدی ثانی، “بررسی جایگزینی ثعلب با صمغ دانه مرو و تاثیر آن بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سنتی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 54، pp. 95–104، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72383/fa