APA:
کپیشریفی، فریده، و پوراکبر، لطیفه. (1395). مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال های آبی و الکلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 296-307. SID. https://sid.ir/paper/143539/fa
Vancouver:
کپیشریفی فریده، پوراکبر لطیفه. مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال های آبی و الکلی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):296-307. Available from: https://sid.ir/paper/143539/fa
IEEE:
کپیفریده شریفی، و لطیفه پوراکبر، “مقایسه خواص ضداکسایشی زرشک تازه (Berberis (integerrima×Vulgaris در حلال های آبی و الکلی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 296–307، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143539/fa