مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

963
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

705
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 به منظور ارتقای سطح مکانیزاسیون در عملیات برداشت و فرآوری میوه زرشک بی دانه بعنوان یکی از محصولات بومی و اساسی استان خراسان جنوبی, برخی خواص فیزیکی آن شامل ابعاد, قطر متوسط هندسی, ضریب کرویت, سطح رویه, جرم هزار دانه, چگالی واقعی, چگالی توده, تخلخل, ضریب اصطکاک استاتیک و زوایای استقرار مورد تحقیق قرار گرفت. مطالعه این خواص تحت تاثیر تغییرات محتوای رطوبتی میوه بر آن ها با استفاده از طرح کاملا تصادفی انجام گرفت. تحلیل داده ها نشان داد که تغییر محتوای رطوبت, در سطح احتمال 5% موجب تغییر معنی دار تمامی پارامتر ها به جز ضریب اصطکاک بر سطح چوب و پلی اتیلن می شود. طول, عرض, ضخامت, قطر متوسط هندسی, سطح رویه, ضریب کرویت, جرم هزار دانه و چگالی توده با کاهش محتوی رطوبتی, کاهش و چگالی واقعی میوه, تخلخل, زوایای استقرار و ضرایب اصطکاک بر سطوح مختلف به جز چوب و پلی اتیلن با کاهش رطوبت افزایش یافت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ولایتی، احسان، عمادی، باقر، خجسته پور، مهدی، و سعیدی راد، محمدحسین. (1390). اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک. ماشین های کشاورزی، 1(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/201445/fa

    Vancouver: کپی

    ولایتی احسان، عمادی باقر، خجسته پور مهدی، سعیدی راد محمدحسین. اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک. ماشین های کشاورزی[Internet]. 1390؛1(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/201445/fa

    IEEE: کپی

    احسان ولایتی، باقر عمادی، مهدی خجسته پور، و محمدحسین سعیدی راد، “اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک،” ماشین های کشاورزی، vol. 1، no. 1، pp. 1–9، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/201445/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button