APA:
کپیمرتضوی، سیدعلی، شریفی، اکرم، مسکوکی، عبدالمجید، نیاکوثری، مهرداد، و الهامی راد، امیرحسین. (1393). بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 3(1)، 11-24. SID. https://sid.ir/paper/234123/fa
Vancouver:
کپیمرتضوی سیدعلی، شریفی اکرم، مسکوکی عبدالمجید، نیاکوثری مهرداد، الهامی راد امیرحسین. بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1393؛3(1):11-24. Available from: https://sid.ir/paper/234123/fa
IEEE:
کپیسیدعلی مرتضوی، اکرم شریفی، عبدالمجید مسکوکی، مهرداد نیاکوثری، و امیرحسین الهامی راد، “بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات زیست فعال از میوه زرشک (Berberis vulgaris) توسط روش سطح پاسخ،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 3، no. 1، pp. 11–24، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234123/fa