APA:
کپیمحمدزاده، بهروز، و رضایی، مسعود. (1391). تاثیر غوطه وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 158-168. SID. https://sid.ir/paper/143545/fa
Vancouver:
کپیمحمدزاده بهروز، رضایی مسعود. تاثیر غوطه وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):158-168. Available from: https://sid.ir/paper/143545/fa
IEEE:
کپیبهروز محمدزاده، و مسعود رضایی، “تاثیر غوطه وری ماهی کامل و تخلیه شکمی شده قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در عصاره چای سبز بر کیفیت ماندگاری به هنگام نگهداری در یخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 158–168، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143545/fa