مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,732
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

791
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط شبیه سازی شده معده و روده بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین بیوتیک

صفحات

 صفحه شروع 190 | صفحه پایان 199

چکیده

 در این تحقیق, بستنی ماستی سین بیوتیک حاوی سطوح مختلف اینولین (صفر, 2.5 و 5 درصد) و باکتریLactobacillus casei  به عنوان باکتری پروبیوتیک, در دو شکل آزاد و ریزپوشانی شده با آلژینات - پروتئین آب پنیر تولید شد و بقای این باکتری ها در شرایط شبیه سازی شده معده و روده, طی 30 روز انبارمانی در -18oC, بررسی شد. بعد از یک ساعت قرارگیری در شرایط شبیه سازی شده معده (pH=2, آنزیم پپسین), تعداد باکتری آزاد از 9.78-9.812 log cfu/ml به 6.97-7.26 log cfu/ml کاهش یافت در حالی که در نمونه های حاوی باکتری کپسوله از 8.15-8.66 log cfu/ml به 6.80-7.09 log cfu/ml در پایان 30 روز انبارمانی در -18oC کاهش یافت. بعد از قرارگیری نمونه ها تحت شرایط شبیه سازی شده معده به مدت یک ساعت, به مدت 2.5 ساعت تحت شرایط شبیه سازی شده روده (pH=7.4, آنزیم پانکراتین) قرار گرفتند که تعداد باکتری های آزاد بعد از این مدت از 8.80-9.35 log cfu/ml به 5.159-5.9 log cfu/ml در پایان 30 روز انبارمانی در -18oC کاهش یافت, در حالی که تعداد باکتری های ریزپوشانی شده تحت شرایط شبیه سازی شده روده به مدت 2.5 ساعت بعد از قرارگیری تحت شرایط شبیه سازی شده معده, از 7.38-8.20 log cfu/ml به 6.15-6.77 log cfu/ml کاهش یافت. نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری در هر دو محیط بین نمونه های حاوی باکتری آزاد و ریزپوشانی شده وجود داشت (p<0.05). و همچنین باکتری های ریزپوشانی شده حفاظت بهتری نشان دادند, تعداد باکتری های زیست پذیر, در این حالت در دامنه پیشنهادی توسط کمیته بین المللی لبنیات (106-107 cfu/g) بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    میلانی، الناز، نعیمی، هاجر، مرتضوی، سیدعلی، و کوچکی، آرش. (1391). تاثیر شرایط شبیه سازی شده معده و روده بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین بیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 190-199. SID. https://sid.ir/paper/143549/fa

    Vancouver: کپی

    میلانی الناز، نعیمی هاجر، مرتضوی سیدعلی، کوچکی آرش. تاثیر شرایط شبیه سازی شده معده و روده بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین بیوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):190-199. Available from: https://sid.ir/paper/143549/fa

    IEEE: کپی

    الناز میلانی، هاجر نعیمی، سیدعلی مرتضوی، و آرش کوچکی، “تاثیر شرایط شبیه سازی شده معده و روده بر زنده مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین بیوتیک،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 190–199، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143549/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا