مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

456
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

173
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک

صفحات

 صفحه شروع 271 | صفحه پایان 278

چکیده

 در این تحقیق بستنی ماستی به عنوان یک فراورده سین بیوتیک تولید شد. فرآورده های غذایی که شامل هر دو بخش پروبیوتیکی و پری بیوتیکی اند را سین بیوتیک یا غذاهای عملگرا می نامند. باکتری پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) به دو صورت آزاد و ریزپوشانی شده به بستنی ماستی اضافه گردید و قابلیت زنده مانی آن طی مدت 60 روز از نگه داری در -18oC مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین ترکیب پری بیوتیکی فروکتوالیگوساکارید (FOS) در سطوح مختلف (0, 0.4 و 0.8 درصد وزنی/وزنی) در تولید بستنی ماستی استفاده شد. تعداد سلول قابل زیست در حالت آزاد در مخلوط های بستنی ماستی, با 0, 0.4 و 0.8 درصد فروکتوالیگوساکارید به ترتیب برابر 3.5×109c¦u/ml ,3.8×109c¦u/ml و3.8×109c¦u/ml  بود که بعد از 60 روز نگهداری این تعداد به 2×107c¦u/ml,2.2×107c¦u/ml  و2.2×107 c¦u/ml  کاهش یافت در حالی که تعداد سلول قابل زیست در حالت ریزپوشانی شده از  7.5×109c¦u/ml, 8.9×109c¦u/ml و 9.8×109 c¦u/ml به ترتیب به 2.5×109c¦u/ml ,2.13×109c¦u/ml و 2.9×109 c¦u/ml کاهش یافته بود. به طور کلی نتایج نشان دادند که ریزپوشانی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس توانسته به طور چشمگیری (0.05>p) قابلیت زنده مانی آن را در سطحی بالاتر از سطوح پیشنهادی توسط کمیته بین المللی لبنیات (107c¦u/g) بهبود بخشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، عباس، مرتضوی، سیدعلی، میلانی، الناز، و رضایی مکرم، رضا. (1391). ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 271-278. SID. https://sid.ir/paper/491527/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی عباس، مرتضوی سیدعلی، میلانی الناز، رضایی مکرم رضا. ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(3):271-278. Available from: https://sid.ir/paper/491527/fa

    IEEE: کپی

    عباس احمدی، سیدعلی مرتضوی، الناز میلانی، و رضا رضایی مکرم، “ارزیابی بقا باکتری ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سین بایوتیک،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 271–278، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491527/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button