APA:
کپیمیلانی، الناز، بقایی، هما، و مرتضوی، سیدعلی. (1390). اثر جایگزینی عسل, خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافت و ویسکوزیته دسر بستنی ماستی کم چرب پرتقالی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 115-120. SID. https://sid.ir/paper/143717/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، بقایی هما، مرتضوی سیدعلی. اثر جایگزینی عسل, خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافت و ویسکوزیته دسر بستنی ماستی کم چرب پرتقالی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):115-120. Available from: https://sid.ir/paper/143717/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، هما بقایی، و سیدعلی مرتضوی، “اثر جایگزینی عسل, خرما و گوار بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی, بافت و ویسکوزیته دسر بستنی ماستی کم چرب پرتقالی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 115–120، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143717/fa