APA:
کپیرضایی ارمی، سمیه، جعفری، سیدمهدی، خمیری، مرتضی، و بیات، هومان. (1391). مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 219-234. SID. https://sid.ir/paper/143553/fa
Vancouver:
کپیرضایی ارمی سمیه، جعفری سیدمهدی، خمیری مرتضی، بیات هومان. مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):219-234. Available from: https://sid.ir/paper/143553/fa
IEEE:
کپیسمیه رضایی ارمی، سیدمهدی جعفری، مرتضی خمیری، و هومان بیات، “مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره برگ گردو واریته تویسرکانی حاصل از دو روش استخراج غرقابی با حلال و استخراج به کمک امواج مایکروویو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 219–234، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143553/fa