APA:
کپیدانش، عرفان، جوینده، حسین، سمواتی، وحید، و گودرزی، مصطفی. (1396). بهینه سازی تولید پنیر فراپالایش کم چرب با استفاده از تلفیق پروتئین های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 282-294. SID. https://sid.ir/paper/143561/fa
Vancouver:
کپیدانش عرفان، جوینده حسین، سمواتی وحید، گودرزی مصطفی. بهینه سازی تولید پنیر فراپالایش کم چرب با استفاده از تلفیق پروتئین های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):282-294. Available from: https://sid.ir/paper/143561/fa
IEEE:
کپیعرفان دانش، حسین جوینده، وحید سمواتی، و مصطفی گودرزی، “بهینه سازی تولید پنیر فراپالایش کم چرب با استفاده از تلفیق پروتئین های آب پنیر و تیمار آنزیمی به روش سطح پاسخ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 282–294، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143561/fa