مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,005
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

363
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین

صفحات

 صفحه شروع 553 | صفحه پایان 565

چکیده

 در این پژوهش ریزکپسول های جدید با جذب لایه به لایه پلی الکترولیت هایی از فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین با درجه متوکسیل بالا آماده شد. ویژگی های ظاهری فیبریل ها با AFM وTEM, خصوصیات ریزکپسول ها, اندازه و یکنواختی, زتا پتانسیل, مورفولوژی و کینتیک رهایش دی استیل بررسی شد. نتایج نشان دادند که فیبریل های ایزوله پروتئین سویا, ضخامتی بین 1 تا 10 نانومتر دارند و ساختارشان بسیار منشعب است. تصاویر SEM نشان دادند که ریزکپسول ها کروی بوده و با افزایش تعداد لایه های دیواره, ضخامت آن افزایش یافته که منجر به بهبود استحکام کپسول شده است. با افزایش تعداد لایه ها شیب پروفایل رهایش دی استیل کاهش یافت و حداکثر زمان رهایش دی استیل به عنوان تابعی از تعداد لایه ها به طور یکنواخت افزایش یافت که می توان این گونه استنباط کرد که با افزودن تعداد لایه های دیواره ریزکپسول, رهایش ماده ریزپوشانی شده را می توان به تاخیر انداخت. نتایج به دست آمده نشان می دهد که مدل کینتیکی ریگر-پپاس از نظر ریاضی بهترین توصیف را برای رهایش دی استیل از ریزکپسول ها فراهم آورد, به گونه ای که ضریب همبستگی حاصل در تمامی برازش ها با این مدل بالای 0.94 بود. این روش تولید ریزکپسول ها, بسیار آسان و به راحتی قابلیت تولید در مقیاس صنعتی دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری فر، الهام، شهیدی، فخری، محبی، محبت، کوچکی، آرش، و رمضانیان، نوید. (1396). ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 553-565. SID. https://sid.ir/paper/143589/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری فر الهام، شهیدی فخری، محبی محبت، کوچکی آرش، رمضانیان نوید. ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):553-565. Available from: https://sid.ir/paper/143589/fa

    IEEE: کپی

    الهام انصاری فر، فخری شهیدی، محبت محبی، آرش کوچکی، و نوید رمضانیان، “ارزیابی خصوصیات ریزکپسول های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل های ایزوله پروتئین سویا و پکتین،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 553–565، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143589/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button