APA:
کپیپورسید، سیده معصومه، معتمدزادگان، علی، و محمدزاده میلانی، جعفر. (1396). تاثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 436-445. SID. https://sid.ir/paper/143592/fa
Vancouver:
کپیپورسید سیده معصومه، معتمدزادگان علی، محمدزاده میلانی جعفر. تاثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):436-445. Available from: https://sid.ir/paper/143592/fa
IEEE:
کپیسیده معصومه پورسید، علی معتمدزادگان، و جعفر محمدزاده میلانی، “تاثیر افزودن شیرخشک بر ویژگی های کیفی کیک یزدی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 436–445، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143592/fa