APA:
کپیمقصودلو، الهه، اسماعیل زاده کناری، رضا، و رفتنی امیری، زینب. (1394). اثر روش های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج شده از پوست و پالپ انجیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(6)، 758-769. SID. https://sid.ir/paper/143608/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب. اثر روش های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج شده از پوست و پالپ انجیر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(6):758-769. Available from: https://sid.ir/paper/143608/fa
IEEE:
کپیالهه مقصودلو، رضا اسماعیل زاده کناری، و زینب رفتنی امیری، “اثر روش های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج شده از پوست و پالپ انجیر،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 6، pp. 758–769، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143608/fa