APA:
کپیمقصودلو، الهه، اسماعیل زاده کناری، رضا، و رفتنی امیری، زینب. (1396). بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 503-516. SID. https://sid.ir/paper/143581/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو الهه، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب. بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):503-516. Available from: https://sid.ir/paper/143581/fa
IEEE:
کپیالهه مقصودلو، رضا اسماعیل زاده کناری، و زینب رفتنی امیری، “بررسی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به عنوان جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 503–516، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143581/fa