مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

563
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

608
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت

صفحات

 صفحه شروع 455 | صفحه پایان 466

چکیده

 در پژوهش حاضر تاثیر دماها (° C60-40) و زمان های مختف (min60-5) بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی ریزوم زنجبیل تحت شرایط حمام فراصوت بررسی و مقادیر IC50 آزمون مهار رادیکال DPPH و قدرت احیاکنندگی عصاره ها محاسبه شد. نتایج نشان داد با افزایش دما, بازده استخراج ترکیبات فنولی و فلاونوئیدی افزایش یافت. بیشترین بازده این ترکیبات در min 15 اول دوره استخراج به دست آمد و بعد از آن شیب استخراج کاهش یافت. همچنین بیشترین مقدار ترکیبات فنولی (69/47± 75/165و µ g GA/g of DW of extract56/36± 13/171) و فلاونوئیدی (80/0± 43/9 و µ g QE/g of DW of extract 93/0± 35/10) در انتهای مرحله استخراج سریع حدود min15, در دماهای 50 و ° C60 بدون تفاوت معنی دار به دست آمد. بنابراین, فرآیند استخراج را می توان به دو مرحله استخراج سریع و استخراج آهسته تقسیم کرد. نتایج نشان داد, با استفاده از نمودارهای سینتیک می توان بیشینه استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی ریزوم زنجبیل را با کمترین زمان و دمای موثر به دست آورد. علاوه بر این نتایج نشان داد روش فراصوت دارای کارایی قابل ملاحظه ای در استخراج ترکیبات زیست فعال از ریزوم زنجبیل و تکنولوژی موثرتری نسبت به روش سنتی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مقصودلو، الهه، و رفتنی امیری، زینب. (1398). اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 455-466. SID. https://sid.ir/paper/258693/fa

    Vancouver: کپی

    مقصودلو الهه، رفتنی امیری زینب. اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):455-466. Available from: https://sid.ir/paper/258693/fa

    IEEE: کپی

    الهه مقصودلو، و زینب رفتنی امیری، “اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 455–466، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258693/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button