APA:
کپیمقصودلو، الهه، و رفتنی امیری، زینب. (1398). اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(4 )، 455-466. SID. https://sid.ir/paper/258693/fa
Vancouver:
کپیمقصودلو الهه، رفتنی امیری زینب. اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1398؛6(4 ):455-466. Available from: https://sid.ir/paper/258693/fa
IEEE:
کپیالهه مقصودلو، و زینب رفتنی امیری، “اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 455–466، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258693/fa