APA:
کپیفیوضی، بهنام، مظاهری طهرانی، مصطفی، و خزایی پول، اسماعیل. (1395). فرمولاسیون فراورده ژله ای خرما و آب پنیر تغلیظ شده و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 61-78. SID. https://sid.ir/paper/143640/fa
Vancouver:
کپیفیوضی بهنام، مظاهری طهرانی مصطفی، خزایی پول اسماعیل. فرمولاسیون فراورده ژله ای خرما و آب پنیر تغلیظ شده و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):61-78. Available from: https://sid.ir/paper/143640/fa
IEEE:
کپیبهنام فیوضی، مصطفی مظاهری طهرانی، و اسماعیل خزایی پول، “فرمولاسیون فراورده ژله ای خرما و آب پنیر تغلیظ شده و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 61–78، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143640/fa