APA:
کپیحسینی، مرضیه، حبیبی نجفی، محمدباقر، و محبی، محبت. (1392). ارزیابی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره پروتئینی آب پنیر و پنیر اصلاح شده آنزیمی لیقوان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 91-102. SID. https://sid.ir/paper/121440/fa
Vancouver:
کپیحسینی مرضیه، حبیبی نجفی محمدباقر، محبی محبت. ارزیابی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره پروتئینی آب پنیر و پنیر اصلاح شده آنزیمی لیقوان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(2):91-102. Available from: https://sid.ir/paper/121440/fa
IEEE:
کپیمرضیه حسینی، محمدباقر حبیبی نجفی، و محبت محبی، “ارزیابی ویژگی های فیزیکی, شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره پروتئینی آب پنیر و پنیر اصلاح شده آنزیمی لیقوان،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 91–102، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121440/fa