APA:
کپینظری، سیدمعین، حصاری، جواد، پیغمبردوست، سیدهادی، و آزادمرد، صدیف. (1395). پروفایل اسید آمینه آزاد, ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 8(1 )، 87-105. SID. https://sid.ir/paper/240154/fa
Vancouver:
کپینظری سیدمعین، حصاری جواد، پیغمبردوست سیدهادی، آزادمرد صدیف. پروفایل اسید آمینه آزاد, ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1395؛8(1 ):87-105. Available from: https://sid.ir/paper/240154/fa
IEEE:
کپیسیدمعین نظری، جواد حصاری، سیدهادی پیغمبردوست، و صدیف آزادمرد، “پروفایل اسید آمینه آزاد, ویژگیهای بافتی و حسی پنیر فتای بدون آب پنیر،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 8، no. 1 ، pp. 87–105، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240154/fa