مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,980
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,034
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقاله کوتاه: خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین بیان

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 200

چکیده

 شیرین بیان یکی از مهمترین گیاهان دارویی و صنعتی است که در بسیاری از صنایع کاربرد دارد. ریشه شیرین بیان ترکیبات متنوعی دارد. عصاره آبی ریشه شیرین بیان بدلیل خواص فیزیکی عملکردیش کاربردهای متنوعی در دارو سازی و صنایع غذایی پیدا کرده است. رفتار رئولوژیکی عصاره شیرین بیان و مطالعه اثر درجه حرارت و مواد جامد محلول بر ویسکوزیته عصاره در محدوده دمایی 70-10 درجه سانتی گراد و غلظت 50-5 درصد با استفاده از دستگاه ویسکومتر بروکفیلد بررسی شد. نتایج, رابطه خطی تنش برشی-سرعت برشی را در غلظت های مختلف و دماهای مورد مطالعه نشان داد که بیانگر نیوتنی بودن سیال بود. همچنین کاهش ویسکوزیته در اثر افزایش دما در نمونه ها مشاهده شد و همچنین افزایش درصد غلظت نمونه ها موجب افزایش ویسکوزیته شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاراژیان، حجت، حسینی بای، احسان، و میرزایی، حبیب اله. (1395). مقاله کوتاه: خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین بیان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 193-200. SID. https://sid.ir/paper/143642/fa

    Vancouver: کپی

    کاراژیان حجت، حسینی بای احسان، میرزایی حبیب اله. مقاله کوتاه: خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین بیان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):193-200. Available from: https://sid.ir/paper/143642/fa

    IEEE: کپی

    حجت کاراژیان، احسان حسینی بای، و حبیب اله میرزایی، “مقاله کوتاه: خصوصیات رئولوژیکی عصاره شیرین بیان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 193–200، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143642/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button