APA:
کپیآریایی مجد، سپیده، و صالحی فر، مانیا. (1398). اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 15(1 (پیاپی 55) )، 67-76. SID. https://sid.ir/paper/363811/fa
Vancouver:
کپیآریایی مجد سپیده، صالحی فر مانیا. اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛15(1 (پیاپی 55) ):67-76. Available from: https://sid.ir/paper/363811/fa
IEEE:
کپیسپیده آریایی مجد، و مانیا صالحی فر، “اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 1 (پیاپی 55) ، pp. 67–76، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/363811/fa