مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,343
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

619
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 120

چکیده

 اینولین به علت دارا بودن ویژگی های مفید تغذیه ای و اثرات پروبایوتیک به طور گسترده ای در جهان مورد استفاده می باشد. گیاه سیب زمینی ترشی یکی از منابع مهم استخراج صنعتی اینولین می باشد. امروزه استفاده از امواج فراصوت با توجه به اثرات موثر آن در نگهداری و فرآیند مواد غذایی رو به گسترش می باشد. اثرات مکانیکی امواج فراصوت و کاویتاسیون های تولید شده در اثر این امواج باعث افزایش نفوذپذیری حلال به داخل سلول های گیاهی و افزایش انتقال جرم و به دنبال آن افزایش بازدهی استخراج در دماهای پایین تر می گردد. هدف از این مطالعه بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ بود, در این بررسی اعمال امواج فراصوت به صورت مستقیم بوده و ترکیب های مختلف زمان (5-40 دقیقه), دما (20-60 درجه سانتی گراد) و شدت صوت (%100-20) مورد مطالعه قرار گرفت. طراحی آزمایش شامل استفاده از نرم افزار رویه سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی بود. با توجه به مدل تجربی به دست آمده توسط روش سطح پاسخ, ارتباط میان متغیرهای مورد مطالعه مناسب تشخیص داده شد. بر اساس آزمایش های انجام شده شرایط بهینه استخراج اینولین با اعمال امواج فراصوت مستقیم و دستیابی راندمان 85 درصد, دمای 43 درجه سانتی گراد, زمان 37 دقیقه و شدت صوت %20 تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میلانی، الناز، پورآذرنگ، هاشم، کدخدایی، رسول، وکیلیان، حنه، و وطن خواه، شهرزاد. (1389). بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 113-120. SID. https://sid.ir/paper/143653/fa

    Vancouver: کپی

    میلانی الناز، پورآذرنگ هاشم، کدخدایی رسول، وکیلیان حنه، وطن خواه شهرزاد. بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(2):113-120. Available from: https://sid.ir/paper/143653/fa

    IEEE: کپی

    الناز میلانی، هاشم پورآذرنگ، رسول کدخدایی، حنه وکیلیان، و شهرزاد وطن خواه، “بررسی کارآیی امواج فراصوت در استخراج اینولین از غده سیب زمینی ترشی و بهینه یابی شرایط استخراج به روش سطح پاسخ (RSM)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 113–120، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143653/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button