APA:
کپینقی پورزاده ماهانی، مریم، آق خانی، محمدحسین، بهزاد، خلیل، و روحانی، عباس. (1396). مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای), بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(1 (پیاپی 41))، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/143680/fa
Vancouver:
کپینقی پورزاده ماهانی مریم، آق خانی محمدحسین، بهزاد خلیل، روحانی عباس. مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای), بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(1 (پیاپی 41)):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/143680/fa
IEEE:
کپیمریم نقی پورزاده ماهانی، محمدحسین آق خانی، خلیل بهزاد، و عباس روحانی، “مقایسه اثر دو مدل تیغه لبه صاف و دندانه ای (اره ای), بر فرآیند استخراج قند از چغندرقند و کیفیت شربت خام،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 (پیاپی 41)، pp. 191–201، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143680/fa