مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,244
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

737
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب

صفحات

 صفحه شروع 61 | صفحه پایان 67

چکیده

 پرتقال یکی از مهمترین گونه های مرکبات می باشد. در این تحقیق خشک کردن سینتیک ورقه نازک پرتقال رقم تامسون در یک خشک کن آزمایشگاهی بر اساس مدل های ریاضی موجود مورد بررسی قرار گرفت. ورقه های نازک پرتقال در پنج سطح دمایی 40 تا 80 درجه سلسیوس با گام 10 و سه سطح سرعت0.5 , 1 و 2 متر بر ثانیه خشک شدند. در کنار اثرات دما و سرعت, اثرات ضخامت لایه های نازک پرتقال, مدت زمان خشک شدن نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. منحنی های خشک شدن بر اساس داده های به دست آمده از آزمایش برازش شد. اثرات دمای هوای خشک کن و سرعت خشک شدن به روش رگرسیون چندگانه مورد ارزیابی قرار گرفت. تمام مدل های ریاضی خشک شدن بر اساس سه شاخص آماری مربع کای (x2), ریشه متوسط مربع خطای داده ها (RMSE) و بازده مدل (EF) با هم مقایسه شدند. نتایج نشان داد که با افزایش دما و سرعت هوای خشک کن, زمان خشک شدن کاهش می یابد. مدل میدیلی و همکاران منحنی سینتیک خشک شدن ورقه های نازک پرتقال را بهتر نشان می دهد. هم چنین اثرات دما و سرعت هوای خشک کن بر ثابت ها و ضرایب مدل ها نیز بررسی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، محمد، رفیعی، شاهین، کیهانی، علیرضا، و امید، محمود. (1389). خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 61-67. SID. https://sid.ir/paper/144181/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی محمد، رفیعی شاهین، کیهانی علیرضا، امید محمود. خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):61-67. Available from: https://sid.ir/paper/144181/fa

    IEEE: کپی

    محمد شریفی، شاهین رفیعی، علیرضا کیهانی، و محمود امید، “خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در خشک کن لایه نازک و انتخاب یک مدل ریاضی مناسب،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 61–67، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144181/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button