مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

837
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

782
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 116

چکیده

 در این تحقیق اثر دمای هوا, سرعت خشک کردن و ضخامت ورقه های نازک پرتقال بر انرژی مصرفی با استفاده از یک خشک کن آزمایشگاهی به دست آمد. 165 گرم ورقه نازک پرتقال رقم تامسون با سه ضخامت 2, 4 و 6 میلی متر در یک بستر مسطح با پنج دمای40, 50, 60, 70 و80 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 0.5, 1 و 2 متر بر ثانیه خشک  شد. مقدار انرژی مصرفی برای خشک کردن ورقه های نازک پرتقال در دماها و سرعت های مختلف هوای خشک کن و ضخامت های مختلف محاسبه شد و داده ها به وسیله طرح آزمایشی فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی در سه تکرار مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد که کمترین و بیشترین مقدار انرژی مصرفی دستگاه خشک کن به ترتیب مربوط به ضخامت 2 میلی متر و دمای 40 درجه سلسیوس با مقدار انرژی 3349 وات - ساعت و ضخامت 6 میلی متر و دمای 70 درجه سلسیوس با مقدار انرژی 15202 وات ساعت بودند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، محمد، رفیعی، شاهین، کیهانی، علیرضا، و امید، محمود. (1389). اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(3)، 109-116. SID. https://sid.ir/paper/72817/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی محمد، رفیعی شاهین، کیهانی علیرضا، امید محمود. اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(3):109-116. Available from: https://sid.ir/paper/72817/fa

    IEEE: کپی

    محمد شریفی، شاهین رفیعی، علیرضا کیهانی، و محمود امید، “اثر شرایط خشک کردن ورقه نازک پرتقال بر میزان انرژی مصرفی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 3، pp. 109–116، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72817/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button