مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

891
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته

صفحات

 صفحه شروع 169 | صفحه پایان 179

چکیده

 در این پژوهش اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک به منظور تولید لیپید بازساخته مورد بررسی قرار گرفت. لیپوزیم تی ال آی ام که یک نوع لیپاز یک, سه ویژه ترمومایسس لانوگینوزا می باشد به عنوان کاتالیزور در واکنشگاه بچ استفاده گردید. شرایط واکنش با در نظر گرفتن نسبت مولی اسید چرب به روغن (1:1, 1:2 و 1:3), مقدار آنزیم (8, 4 و 12 درصد), دما (45, 55 و 65 درجه سلسیوس) و زمان (15, 30 و 45 ساعت) به روش تاگوچی طرح ریزی شد. پروفیل اسیدهای چرب محصولات واکنش با استفاده از کروماتوگرافی گازی, آزمون و تغییرات عدد یدی از روی ترکیب درصد اسید چرب نمونه ها تعیین گردید. محصولات واکنش در شرایط بهینه از نظر چگونگی توزیع اسیدهای چرب مقایسه شدند. نتایج نشان داد که ترکیب درصد اسیدهای چرب روغن کلزا در اثر واکنش تغییر می کند. واکنش اسیدولیز در حضور لیپوزیم تی ال آی ام در 55, نسبت مولی اسید چرب به روغن 1:3 و %12 آنزیم بالاترین درصد مولی اسیدهای چرب کاپریلیک (%37.2) و کاپریک (%38.9) را بعد از 15 ساعت گرماگذاری در روغن کلزا وارد نمود. تفاوت بین دو اسید چرب کاپریلیک و کاپریک در جریان واکنش اسیدولیز با هر یک از آنزیم ها معنی دار نبود و عدد یدی روغن از 118.5 به 78.5 کاهش یافت. بررسی توزیع اسیدهای چرب در تری آسیل گلیسرول ها در اثر واکنش اسیدولیز با استفاده از لیپوزیم تی ال آی ام به ترتیب حضور 49.5 و 53.4 درصد مولی از اسید کاپریلیک و اسید کاپریک را در جایگاه sn-1, 3 نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ثواقبی فیروزآبادی، داوود، رضایی، کرامت اله، صفری، محمد، و اشتری، پرویز. (1391). بررسی عوامل موثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 43(2)، 169-179. SID. https://sid.ir/paper/144363/fa

    Vancouver: کپی

    ثواقبی فیروزآبادی داوود، رضایی کرامت اله، صفری محمد، اشتری پرویز. بررسی عوامل موثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1391؛43(2):169-179. Available from: https://sid.ir/paper/144363/fa

    IEEE: کپی

    داوود ثواقبی فیروزآبادی، کرامت اله رضایی، محمد صفری، و پرویز اشتری، “بررسی عوامل موثر بر اسیدولیز آنزیمی روغن کلزا با اسیدهای چرب کاپریلیک و کاپریک در تولید لیپید بازساخته،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 43، no. 2، pp. 169–179، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144363/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button