APA:
کپیصبوری، صمد، و روفی گری حقیقت، شیوا. (1391). بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 43(2)، 187-192. SID. https://sid.ir/paper/144372/fa
Vancouver:
کپیصبوری صمد، روفی گری حقیقت شیوا. بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1391؛43(2):187-192. Available from: https://sid.ir/paper/144372/fa
IEEE:
کپیصمد صبوری، و شیوا روفی گری حقیقت، “بررسی اثر دمای نگهداری بر خصوصیات کیفی برنج قهوه ای طی فرآیند سفید شدن،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 43، no. 2، pp. 187–192، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144372/fa