مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

809
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β -گلوکان جو دوسر

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 116

چکیده

 با توجه به خواص منحصربه فرد شیر شتر, این محصول می تواند به عنوان غذاـ دارو مصرف شود. از این رو در این تحقیق به بررسی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر پرداخته شد. در این مطالعه متغیرهای مستقل (در سه سطح) عبارتاند از:  b-گلوکان (عامل پری بیوتیک) 0-1-2 درصد, میزان چربی 0-2.50-5 درصد, میزان تلقیح باکتری های پروبیوتیک 0.5-1–1.5 درصد, در مدت زمان نگهداری 0-7-14 روز. کم ترین میزان آب اندازی ماست تولیدی (0 درصد), با بیشترین درصد b گلوکان (3 درصد) و چربی ( 5درصد) به دست آمد. کمترین مقدار (pH=4.06) pH در ماست بدون چربی (چربی 0 درصد) با افزایش میزان تلقیح باکتری های پروبیوتیک ( 1.5درصد) و b -گلوکان (2 درصد) در روز چهاردهم مشاهده شد. با افزایش میزان  b-گلوکان و کاهش درصد چربی در روزهای اولیه نگهداری, زنده مانی باکتری های پروبیوتیک در حد مطلوب (cfu/mL) 107 در ماست تولیدی حاصل شد. بیشترین گرانروی با افزایش میزان  b-گلوکان (3 درصد), درصد چربی (2.5 درصد) در روز هفتم نگهداری در محصول مشاهده گردید. طبق نتایج به دستامده از ارزیابی حسی محصول, با افزایش b -گلوکان در مدت زمان نگهداری, محصول تولیدی از طعم و پذیرش کلی بالاتری در بین مصرف کنندگان برخوردار بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لاجوردی، ژاله سادات، یارمند، محمدسعید، امام جمعه، زهرا، و نیاسری نسلجی، امیر. (1394). امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β -گلوکان جو دوسر. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(2)، 105-116. SID. https://sid.ir/paper/144414/fa

    Vancouver: کپی

    لاجوردی ژاله سادات، یارمند محمدسعید، امام جمعه زهرا، نیاسری نسلجی امیر. امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β -گلوکان جو دوسر. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2):105-116. Available from: https://sid.ir/paper/144414/fa

    IEEE: کپی

    ژاله سادات لاجوردی، محمدسعید یارمند، زهرا امام جمعه، و امیر نیاسری نسلجی، “امکان سنجی تولید ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β -گلوکان جو دوسر،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2، pp. 105–116، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144414/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button