APA:
کپیلاجوردی، ژاله سادات، یارمند، محمدسعید، امام جمعه، زهرا، و نیاسری نسلجی، امیر. (1399). بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین بیوتیک شتر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 131-143. SID. https://sid.ir/paper/366078/fa
Vancouver:
کپیلاجوردی ژاله سادات، یارمند محمدسعید، امام جمعه زهرا، نیاسری نسلجی امیر. بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین بیوتیک شتر. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):131-143. Available from: https://sid.ir/paper/366078/fa
IEEE:
کپیژاله سادات لاجوردی، محمدسعید یارمند، زهرا امام جمعه، و امیر نیاسری نسلجی، “بررسی تاثیر افزودن دو صمغ لوبیای خرنوب و زانتان بر زنده مانی باکتری های پروبیوتیک و ظرفیت نگهداری آب ماست سین بیوتیک شتر،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 131–143، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/366078/fa