APA:
کپیمظاهری کلهرودی، مونا، بصیری، علیرضا، و جلالی، حسین. (1393). بررسی ویژگی های ضد اکسایشی اسانس دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 45(2)، 131-139. SID. https://sid.ir/paper/144429/fa
Vancouver:
کپیمظاهری کلهرودی مونا، بصیری علیرضا، جلالی حسین. بررسی ویژگی های ضد اکسایشی اسانس دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1393؛45(2):131-139. Available from: https://sid.ir/paper/144429/fa
IEEE:
کپیمونا مظاهری کلهرودی، علیرضا بصیری، و حسین جلالی، “بررسی ویژگی های ضد اکسایشی اسانس دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 45، no. 2، pp. 131–139، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144429/fa