مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

541
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

681
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید کامبوچا با استفاده از شیره های طبیعی شاه توت و انگور به عنوان شیرین کننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه

صفحات

 صفحه شروع 343 | صفحه پایان 353

چکیده

 امکان جایگزینی شکر با شیره های انگور و شاه توت و تاثیر آن بر pH, اسیدیته, پلی فنول, فلاونوئید, فعالیت آنتی اکسیدانی, گلوکز و ویژگی های حسی کامبوچا طی 15 روز تخمیر بررسی شد. نتایج نشان داد که pH نمونه ها طی تخمیر کاهش معنی داری یافت. اسیدیته, فعالیت آنتی اکسیدانی, پلی فنول و فلاونوئیدها در همه نمونه ها طی تخمیر افزایش یافت که بیشترین مقدار آن ها به ترتیب در نمونه های حاوی شیره توت, مخلوط شیره ها, شیره انگور و شاهد بود. گلوکز نمونه ها طی روند تخمیر کاهش یافت و بیشترین کاهش گلوکز در نمونه های حاوی شیره های طبیعی مشاهده گردید. ارزیابی حسی نشان داد که نوشیدنی های کامبوچای تهیه شده از شیره ها کمی تیره و ترش مزه تر از نمونه شاهد روشن بودند ولی طبق نظر ارزیاب ها کامبوچای حاوی شیره توت قابل رقابت با نمونه شاهد بود. یافته ها نشان دهنده پتانسیل جایگزینی50% شکر با شیره توت به منظور بهبود نوشیدنی عملگرای کامبوچا با مقدار گلوکز کمتر و مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان ها و اسیدهای آلی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، مهدی، حجتی، محمد، و ناصحی، بهزاد. (1398). تولید کامبوچا با استفاده از شیره های طبیعی شاه توت و انگور به عنوان شیرین کننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(2 )، 343-353. SID. https://sid.ir/paper/144471/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی مهدی، حجتی محمد، ناصحی بهزاد. تولید کامبوچا با استفاده از شیره های طبیعی شاه توت و انگور به عنوان شیرین کننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(2 ):343-353. Available from: https://sid.ir/paper/144471/fa

    IEEE: کپی

    مهدی احمدی، محمد حجتی، و بهزاد ناصحی، “تولید کامبوچا با استفاده از شیره های طبیعی شاه توت و انگور به عنوان شیرین کننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 2 ، pp. 343–353، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144471/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button