APA:
کپینظری، زهرا، قراچورلو، مریم، و الهامی راد، امیرحسین. (1395). بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 23-34. SID. https://sid.ir/paper/143095/fa
Vancouver:
کپینظری زهرا، قراچورلو مریم، الهامی راد امیرحسین. بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):23-34. Available from: https://sid.ir/paper/143095/fa
IEEE:
کپیزهرا نظری، مریم قراچورلو، و امیرحسین الهامی راد، “بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره چای سیاه،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 23–34، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143095/fa