APA:
کپیپیشان، محبوبه، عسکری، غلامرضا، جمشیدیان، مجید، و امام جمعه، زهرا. (1398). بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(1 )، 191-201. SID. https://sid.ir/paper/144524/fa
Vancouver:
کپیپیشان محبوبه، عسکری غلامرضا، جمشیدیان مجید، امام جمعه زهرا. بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(1 ):191-201. Available from: https://sid.ir/paper/144524/fa
IEEE:
کپیمحبوبه پیشان، غلامرضا عسکری، مجید جمشیدیان، و زهرا امام جمعه، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 1 ، pp. 191–201، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144524/fa