APA:
کپیقضایی، شیواالسادات، میزانی، مریم، پیراوی ونک، زهرا، و علیمی، مزدک. (1395). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ. علوم غذایی و تغذیه، 13(4 (پیاپی 52))، 103-111. SID. https://sid.ir/paper/143419/fa
Vancouver:
کپیقضایی شیواالسادات، میزانی مریم، پیراوی ونک زهرا، علیمی مزدک. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛13(4 (پیاپی 52)):103-111. Available from: https://sid.ir/paper/143419/fa
IEEE:
کپیشیواالسادات قضایی، مریم میزانی، زهرا پیراوی ونک، و مزدک علیمی، “بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی سس مایونز کم چرب فرموله شده با نوعی نشاسته سیب زمینی به عنوان جایگزین تخم مرغ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 13، no. 4 (پیاپی 52)، pp. 103–111، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143419/fa