APA:
کپیامیری عقدایی، سیدسهیل، اعلمی، مهران، و دارایی گرمه خانی، امیر. (1391). تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی, حسی و بافت سس مایونز کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 180-189. SID. https://sid.ir/paper/143552/fa
Vancouver:
کپیامیری عقدایی سیدسهیل، اعلمی مهران، دارایی گرمه خانی امیر. تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی, حسی و بافت سس مایونز کم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):180-189. Available from: https://sid.ir/paper/143552/fa
IEEE:
کپیسیدسهیل امیری عقدایی، مهران اعلمی، و امیر دارایی گرمه خانی، “تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی, حسی و بافت سس مایونز کم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 180–189، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143552/fa