APA:
کپینیک جو، راضیه، پیغمبردوست، سیدهادی، و اولادغفاری، عارف. (1398). تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر نعناع فلفلی. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(95 )، 99-109. SID. https://sid.ir/paper/72021/fa
Vancouver:
کپینیک جو راضیه، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف. تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر نعناع فلفلی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(95 ):99-109. Available from: https://sid.ir/paper/72021/fa
IEEE:
کپیراضیه نیک جو، سیدهادی پیغمبردوست، و عارف اولادغفاری، “تأثیر فرایند خشک کردن پاششی بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر نعناع فلفلی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 95 ، pp. 99–109، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72021/fa