مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

763
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

515
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی راهکارهای توسعة توانمندی های کارآفرینانة دانشجویان دوره های علمی-کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره))

صفحات

 صفحه شروع 217 | صفحه پایان 231

چکیده

 مهندسی دوبارة ساختار های دولتی در کشورهای درحال توسعه برای افزایش قدرت حاکمیتی سازمان های دولتی و افزایش نقش بخش غیر دولتی در توسعة کشاورزی موجب ظهور ظرفیت های جدیدی برای کارآفرینان و تعمیق موقعیت ایشان در مدیریت و پیشبرد این تحولات شد. نظام آموزش عالی کشاورزی برای حفظ جایگاه مسئولیتی و بهبود توان تأثیرگذاری خود در توسعة کشور, لازم است با افزایش کیفیت برنامه ریزی آموزشی در تربیت منابع انسانی کارآفرین گام های اساسی بردارد. معضلات و چالش های فراروی مراکز آموزش علمی-کاربردی کشاورزی در تربیت این منابع با توجه به ضعف کارآفرینی دانش آموختگان این مراکز, شناخت و اجرای راهکارهای توسعة توانمندی های کارآفرینانة دانشجویان را ضروری کرد. تحقیق حاضر با همین هدف و با روش پیمایشی انجام گرفت. در سال 1391, جامعة آماری دانشجویان کشاورزی درحال تحصیل در آن مرکز 1595 نفر بود که با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه 195 نفر تعیین شد. ابزار سنجش پرسشنامه ای بود که روایی و پایایی آن تأیید شد. نتایج تحقیق نشان داد میانگین رتبه ای تأثیر راهکارهای توسعة توانمندی های کارآفرینانة دانشجویان بیش از حد متوسط است (53/3 از 5). همچنین, عوامل «ارائة خدمات مشاوره ای» و «برنامه ریزی برای بهبود مهارت های کارآفرینی» به ترتیب 48/20 و 47/19 درصد واریانس راهکارها را تبیین می کنند. در پایان, پیشنهاد شد «تالار ورودی (Corridor) تخصصی مشاورة کسب وکار در مراکز آموزش عالی علمی-کاربردی کشاورزی» ایجاد شود. همچنین, «باید برنامه ریزی جامعی برای بهبود مهارت های کسب وکار و کارآفرینی دانشجویان از طریق تلفیق مباحث کارآفرینی در سرفصل های دروس فنی و تخصصی رشته های کشاورزی» صورت گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی میررحیمی، سیدداوود، مخبردزفولی، عبداله، غلامی، حسام الدین، اکبری، مرتضی، و نوروزی، عباس. (1394). بررسی راهکارهای توسعة توانمندی های کارآفرینانة دانشجویان دوره های علمی-کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(2 )، 217-231. SID. https://sid.ir/paper/146348/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی میررحیمی سیدداوود، مخبردزفولی عبداله، غلامی حسام الدین، اکبری مرتضی، نوروزی عباس. بررسی راهکارهای توسعة توانمندی های کارآفرینانة دانشجویان دوره های علمی-کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)). تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2 ):217-231. Available from: https://sid.ir/paper/146348/fa

    IEEE: کپی

    سیدداوود حاجی میررحیمی، عبداله مخبردزفولی، حسام الدین غلامی، مرتضی اکبری، و عباس نوروزی، “بررسی راهکارهای توسعة توانمندی های کارآفرینانة دانشجویان دوره های علمی-کاربردی کشاورزی (مورد مطالعه: مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره))،” تحقیقات اقتصاد و توسعه کشاورزی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2 ، pp. 217–231، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146348/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا