APA:
کپیتدینی، مهرنوش، شیخ زین الدین، محمود، دخانی، شهرام، و سلیمانیان زاد، صبیحه. (1388). مقایسه میزان پلی ساکاریدهای مترشحه از باکتری های لاکتیک در چند نمونه ماست سنتی, صنعتی و تولید شده در آزمایشگاه و بررسی اثر آن برخصوصیات فیزیکی محصول. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(48)، 207-217. SID. https://sid.ir/paper/14688/fa
Vancouver:
کپیتدینی مهرنوش، شیخ زین الدین محمود، دخانی شهرام، سلیمانیان زاد صبیحه. مقایسه میزان پلی ساکاریدهای مترشحه از باکتری های لاکتیک در چند نمونه ماست سنتی, صنعتی و تولید شده در آزمایشگاه و بررسی اثر آن برخصوصیات فیزیکی محصول. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(48):207-217. Available from: https://sid.ir/paper/14688/fa
IEEE:
کپیمهرنوش تدینی، محمود شیخ زین الدین، شهرام دخانی، و صبیحه سلیمانیان زاد، “مقایسه میزان پلی ساکاریدهای مترشحه از باکتری های لاکتیک در چند نمونه ماست سنتی, صنعتی و تولید شده در آزمایشگاه و بررسی اثر آن برخصوصیات فیزیکی محصول،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 48، pp. 207–217، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14688/fa