مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,330
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر آویلامایسین و پروبیوتیک بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی متعاقب تغذیه با یک جیره کم تراکم

صفحات

 صفحه شروع 153 | صفحه پایان 160

چکیده

 آزمایشی به منظور بررسی آثار آویلامایسین و پروبیوتیک بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی متعاقب تغذیه با یک جیره کم تراکم انجام گرفت. در این آزمایش, 300 قطعه جوجه گوشتی (هیبرید راس 308) در قالب طرح کاملا تصادفی به 4 تیمار حاوی 5 تکرار اختصاص یافتند. در تیمار شاهد جوجه ها با جیره ای حاوی 2900 کیلوکالری در کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز و 20.8 درصد پروتئین مطابق با توصیه NRC تغذیه شدند. در تیمار کم تر اکم, جوجه ها از 7 تا 21 روزگی با جیره ای حاوی 2700 کیلوکالری در کیلوگرم انرژی قابل سوخت و ساز و 19.4 درصد پروتئین تغذیه شدند. در تیمار سوم جوجه ها در دوره رشد جبران, 10ppm آویلامایسین دریافت نمودند و در تیمار چهارم طی این مدت, 100ppm پروبیوتیک دریافت کردند. رقیق سازی جیره در دوره آغازین, باعث کاهش معنی دار (P<0.05) میزان اضافه وزن گردید. در پایان دوره پرورش (49 روزگی), بیشترین وزن بدن به گروه تیمار شده با آویلامایسین اختصاص داشت, هر چند اختلاف این گروه با گروه شاهد از لحاظ آماری معنی دار نبود. البته این اختلاف با گروه تغذیه شده با پروبیوتیک و گروه دوم (گروه بدون هر نوع محرک رشد), از لحاظ آماری معنی دار (P<0.05) بود. آزمایشی, اختلاف معنی داری از نظر مصرف خوراک وجود نداشت. گروه تیمار شده با آویلامایسین, ضریب تبدیل بهتری نسبت به سایر گروه های آزمایشی داشت که تفاوت آن با گروه دوم (بدون محرک رشد) و گروه چهارم (دریافت کننده پروبیوتیک) از لحاظ آماری, معنی دار (P<0.05) بود. درصد چربی محوطه بطنی گروه شاهد, به لحاظ عددی (P>0.05) از سایر گروه های آزمایشی بیشتر بود. به طور کلی, آویلامایسین موجب افزایش معنی دار اضافه وزن در دوره رشد جبرانی گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    باقری، رضا، و خواجه علی، فریبرز. (1388). تاثیر آویلامایسین و پروبیوتیک بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی متعاقب تغذیه با یک جیره کم تراکم. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(48)، 153-160. SID. https://sid.ir/paper/14710/fa

    Vancouver: کپی

    باقری رضا، خواجه علی فریبرز. تاثیر آویلامایسین و پروبیوتیک بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی متعاقب تغذیه با یک جیره کم تراکم. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(48):153-160. Available from: https://sid.ir/paper/14710/fa

    IEEE: کپی

    رضا باقری، و فریبرز خواجه علی، “تاثیر آویلامایسین و پروبیوتیک بر رشد جبرانی جوجه های گوشتی متعاقب تغذیه با یک جیره کم تراکم،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 48، pp. 153–160، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14710/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button