مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات، قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز

صفحات

 صفحه شروع 105 | صفحه پایان 117

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، کیان، تقی زاده، اکبر، علیجانی، صادق، و پرنیان، فرهاد. (1395). تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات, قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 105-117. SID. https://sid.ir/paper/147567/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی کیان، تقی زاده اکبر، علیجانی صادق، پرنیان فرهاد. تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات, قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):105-117. Available from: https://sid.ir/paper/147567/fa

    IEEE: کپی

    کیان صادقی، اکبر تقی زاده، صادق علیجانی، و فرهاد پرنیان، “تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای ورمی کمپوست حاصل از محتویات شکمبه ای مکمل شده با پسماندهای میوه و سبزیجات, قارچ صدفی و فضولات گاوی با استفاده از تکنیک تولید گاز،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 105–117، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147567/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button