APA:
کپیزکایی خسروشاهی، محمدرضا، و اثنی عشری، محمود. (1387). اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(45 (الف))، 219-228. SID. https://sid.ir/paper/14784/fa
Vancouver:
کپیزکایی خسروشاهی محمدرضا، اثنی عشری محمود. اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(45 (الف)):219-228. Available from: https://sid.ir/paper/14784/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا زکایی خسروشاهی، و محمود اثنی عشری، “اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 45 (الف)، pp. 219–228، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14784/fa