مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,697
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,119
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی، زردآلو، هلو و گیلاس

صفحات

 صفحه شروع 219 | صفحه پایان 228

چکیده

 تاثیر غلظت های مختلف پوترسین برون زاد بر عمر پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس هر یک به صورت جداگانه, در قالب طرح های کاملا تصادفی و در سه تکرار مطالعه شد. میوه ها در محلول پوترسین به غلظت های 0.3, 0.5, 1 و2  میلی مولار به مدت 5 دقیقه برای توت فرنگی و 0.5, 1, 2, 3 و 4 میلی مولار به مدت 10 دقیقه برای سایر میوه ها و نیز آب مقطر (شاهد) غوطه ور شده و سپس به یخچال منتقل گردیدند. طول انبارمانی با کاربرد پوترسین به طور معنی داری در تمامی میوه ها افزایش یافت. این ماده تولید اتیلن و میزان از دست دادن آب میوه ها را کاهش داد و از نرم شدن بافت آنها طی انبارداری جلوگیری نمود. در طول نگه داری, اسیدیته قابل تیتراسیون میوه های تیمار نشده روند کاهشی و pH آب میوه روند افزایشی نشان داد. با استفاده از پوترسین دو روند مذکور همچنان وجود داشت اما شتاب آنها نسبت به شاهد بسیار کمتر بود. استفاده از پوترسین مواد جامد محلول را در گیلاس افزایش و در سایر میوه ها کاهش داد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زکایی خسروشاهی، محمدرضا، و اثنی عشری، محمود. (1387). اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(45 (الف))، 219-228. SID. https://sid.ir/paper/14784/fa

    Vancouver: کپی

    زکایی خسروشاهی محمدرضا، اثنی عشری محمود. اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(45 (الف)):219-228. Available from: https://sid.ir/paper/14784/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا زکایی خسروشاهی، و محمود اثنی عشری، “اثر کاربرد پوترسین بر عمر و فیزیولوژی پس از برداشت میوه های توت فرنگی, زردآلو, هلو و گیلاس،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 45 (الف)، pp. 219–228، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14784/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button