APA:
کپیشریف زادگان، حسین، عبدوسی، وحید، مشهدی اکبربوجار، مسعود، و نایینی، محمدرضا. (1393). اثر کاربرد پلی آمین ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد. علوم غذایی و تغذیه، 11(4 (پیاپی 44))، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/503514/fa
Vancouver:
کپیشریف زادگان حسین، عبدوسی وحید، مشهدی اکبربوجار مسعود، نایینی محمدرضا. اثر کاربرد پلی آمین ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(4 (پیاپی 44)):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/503514/fa
IEEE:
کپیحسین شریف زادگان، وحید عبدوسی، مسعود مشهدی اکبربوجار، و محمدرضا نایینی، “اثر کاربرد پلی آمین ها برسفتی بافت و فیزیولوژی پس از برداشت گیلاس رقم تک دانه مشهد،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 4 (پیاپی 44)، pp. 67–74، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/503514/fa