APA:
کپیعاشقی، پرنیا، درزی، محمدتقی، و حاج سیدهادی، سیدمحمدرضا. (1397). ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد ماده ی خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L. ) در منطقه ی فیروزکوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 49(1 )، 199-211. SID. https://sid.ir/paper/147955/fa
Vancouver:
کپیعاشقی پرنیا، درزی محمدتقی، حاج سیدهادی سیدمحمدرضا. ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد ماده ی خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L. ) در منطقه ی فیروزکوه. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1397؛49(1 ):199-211. Available from: https://sid.ir/paper/147955/fa
IEEE:
کپیپرنیا عاشقی، محمدتقی درزی، و سیدمحمدرضا حاج سیدهادی، “ارزیابی تأثیر کودهای آلی و زیستی بر عملکرد ماده ی خشک و کمیت و کیفیت اسانس ریحان سبز (Ocimum basilicum L. ) در منطقه ی فیروزکوه،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 49، no. 1 ، pp. 199–211، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/147955/fa