APA:
کپیخوش قلب، حسن، ارزانی، کاظم، ملکوتی، محمدجعفر، و برزگربفرویی، محسن. (1387). تغییرات قندها و اسید های آلی در حین رشد و انبارمانی و اثر آن بر ماندگاری, خصوصیات کیفی و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه در دو رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 12(45 (الف))، 193-204. SID. https://sid.ir/paper/14798/fa
Vancouver:
کپیخوش قلب حسن، ارزانی کاظم، ملکوتی محمدجعفر، برزگربفرویی محسن. تغییرات قندها و اسید های آلی در حین رشد و انبارمانی و اثر آن بر ماندگاری, خصوصیات کیفی و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه در دو رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd). علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1387؛12(45 (الف)):193-204. Available from: https://sid.ir/paper/14798/fa
IEEE:
کپیحسن خوش قلب، کاظم ارزانی، محمدجعفر ملکوتی، و محسن برزگربفرویی، “تغییرات قندها و اسید های آلی در حین رشد و انبارمانی و اثر آن بر ماندگاری, خصوصیات کیفی و عارضه قهوه ای شدن داخلی میوه در دو رقم گلابی آسیایی (.Pyrus serotina Rehd)،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 12، no. 45 (الف)، pp. 193–204، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14798/fa