Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,005
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

596
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سیستم کشت، رقم و محلول های غذایی مختلف بر برخی از پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 613 | صفحه پایان 622

چکیده

 هواکشت, فناوری جدیدی برای تولید ریزغده سیب زمینی محسوب می شود. به منظور شناسایی محلول غذایی و رقم سیب زمینی مناسب برای تولید ریزغده در سیستم هواکشت و مقایسه آن با سیستم هیدروپونیک کلاسیک, آزمایشی به صورت فاکتوریل با سه فاکتور سیستم کشت (هیدروپونیک کلاسیک و هواکشت), محلول غذایی (محلول چنگ و همکاران,APCoAB و محلول هیدروپونیک تجاری اصفهان), و سه رقم سیب زمینی (مارفونا, سانتانا و مورن) انجام شد. صفات تعداد برگ, سطح برگ, طول استولون, وزن خشک ساقه و ریشه, محتوای رنگدانه های فتوسنتزی, حداکثر عملکرد کوانتومی فتوسیستم 2(Fv/Fm), شاخص کارایی فتوسنتزی (PI), ارزیابی شدند. نتایج نشان داد که گیاهان سیستم هواکشت بدون ارتباط به نوع رقم و محلول غذایی در مقایسه با گیاهان سیستم هیدروپونیک کلاسیک افزایش درخور توجهی در پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی نشان دادند که احتمالا به دلیل دسترسی بهتر به عناصر غذایی و هوادهی کامل ریشه ها بود. به طوری که وزن خشک ریشه و بخش های هوایی گیاه و محتوای رنگدانه های فتوسنتزی در سیستم هواکشت بالاتر از سیستم هیدروپونیک کلاسیک بود. همچنین, گیاهان تغذیه شده با محلول تجاری هیدروپونیک اصفهان در مقایسه با محلول چنگ و همکاران و محلول APCoAB رشد رویشی بیشتری داشتند, که به دلیل بالا بودن نیتروژن در این محلول غذایی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روستا، حمیدرضا، و رشیدی، مجید. (1394). بررسی اثر سیستم کشت, رقم و محلول های غذایی مختلف بر برخی از پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه سیب زمینی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(4)، 613-622. SID. https://sid.ir/paper/148042/fa

    Vancouver: کپی

    روستا حمیدرضا، رشیدی مجید. بررسی اثر سیستم کشت, رقم و محلول های غذایی مختلف بر برخی از پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه سیب زمینی. مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(4):613-622. Available from: https://sid.ir/paper/148042/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا روستا، و مجید رشیدی، “بررسی اثر سیستم کشت, رقم و محلول های غذایی مختلف بر برخی از پارامترهای رویشی و فیزیولوژیکی گیاه سیب زمینی،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 613–622، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148042/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا